top of page
Vert logo.png
VERT Eleana Jeannette-56.jpg
VERT Eleana Jeannette-56.jpg

MENU

NOVEMBER

 

Pompoen, kweepeer, roos, togarashi

Knolselderij, miso, amandel

 

Wortel terrine, tamarinde, kaki fruit

Hamachi, mandarijn, duindoorn, radijs

Holstein ribeye, tomaat, padrón pepers

Maïsbrood, kerrie, aji amarillo, prei

Rode kool, pruimen, mosterd, klaverzuring  

 

• kaasbordje om te delen

twee kazen met wei-karamel, vijg en rogge cracker

Sticky toffee pudding, miso-ijs, peer 

Appeltje van Ter Linde, crème-Suisse 

 

*  zuurdesem & bloemenboter

*  extra VERT oester

*  koffie compleet

Deelmenu €64,- p.p.

 

Het menu helemaal plantaardig? Graag aangeven bij de reservering.

Wijn arrangement
4 bijpassende wijnen €35 p.p.        

 

Botanisch arrangement

4 bijpassende huisgemaakte non-alcoholische dranken €35 p.p.

WIJNEN

 

Mousserend

 

Champagne Lelarge Pugeot

Champagne Chavost

 

Wit

 

Licht

Trinqu’âmes, La Grange Tiphaine

Poil de Lièvre, Calvez Bobinet

Le Temps Fait Tout Blanc 2020

PIAK! Calvez Bobinet

 

Vol

Koreaa, Judith Beck, 2020

Himmel auf Erden Weis ’21 C. Tschida

Alice&Olivier de Moor

HA 21, Ziereisen

 

Orange

 

Domain Matassa, Brutal orange

Karambolage, Jonas Dostert

Schmelzer 2021

Dassemus, Septem Lunae ‘23

 

Rosé

 

Rosé, Daniel&Bianca Schmitt ‘21

Haru, Domaine Milan, 2022

Winifred, Gutoggau

 

Rood

 

Licht

Ink, Judith Beck, 2021

Superglitzer, rennersistas, 2020

Pinot Noir, Brendan Tracey 2020

 

Vol

Lunaria Coste di Moro

NUBA, Aubert&Mathieu 2022

Château Le Puy Cuvee Emilien 2020

Piere Taillée, Thibaud Capellaro

Vert restaurant4 menu wijn.jpg
bottom of page