

MENU
NOVEMBER
Pompoen, kweepeer, roos, togarashi
Knolselderij, miso, amandel
Wortel terrine, tamarinde, kaki fruit
Hamachi, mandarijn, duindoorn, radijs
Holstein ribeye, tomaat, padrón pepers
Maïsbrood, kerrie, aji amarillo, prei
Rode kool, pruimen, mosterd, klaverzuring
• kaasbordje om te delen
twee kazen met wei-karamel, vijg en rogge cracker
Sticky toffee pudding, miso-ijs, peer
Appeltje van Ter Linde, crème-Suisse
* zuurdesem & bloemenboter
* extra VERT oester
* koffie compleet
Deelmenu €64,- p.p.
Het menu helemaal plantaardig? Graag aangeven bij de reservering.
Wijn arrangement
4 bijpassende wijnen €35 p.p.
Botanisch arrangement
4 bijpassende huisgemaakte non-alcoholische dranken €35 p.p.
WIJNEN
Mousserend
Champagne Lelarge Pugeot
Champagne Chavost
Wit
Licht
Trinqu’âmes, La Grange Tiphaine
Poil de Lièvre, Calvez Bobinet
Le Temps Fait Tout Blanc 2020
PIAK! Calvez Bobinet
Vol
Koreaa, Judith Beck, 2020
Himmel auf Erden Weis ’21 C. Tschida
Alice&Olivier de Moor
HA 21, Ziereisen
Orange
Domain Matassa, Brutal orange
Karambolage, Jonas Dostert
Schmelzer 2021
Dassemus, Septem Lunae ‘23
Rosé
Rosé, Daniel&Bianca Schmitt ‘21
Haru, Domaine Milan, 2022
Winifred, Gutoggau
Rood
Licht
Ink, Judith Beck, 2021
Superglitzer, rennersistas, 2020
Pinot Noir, Brendan Tracey 2020
Vol
Lunaria Coste di Moro
NUBA, Aubert&Mathieu 2022
Château Le Puy Cuvee Emilien 2020
Piere Taillée, Thibaud Capellaro

